Strandfynd och vågat!

I bland stöter jag på intresanta fynd under min dagliga strandpromenad. Här en riktig puma.

MS beach  Mancor trädstam

Detta är ingen ovanlig syn när man kommer till dom mindre befolkade delarna av stranden.

Älskande par på stranden Mancora

Häromdagen hittade jag en mängd sjöhästar som spolats upp på land. Berättade det för min dotter i ett mejl som jag skrev sent en kväll då jag var mycket trött. Kallade dom för flodhästar i stället vilket hon tyckte va mycket rolig.

cabllitos

Krabbor finns i massor. Den här var dock störskare än dom flesta.

Strandfynd krabba

Fåglar av alla de slag finns det gott om. Här en flock pelikaner. Denna syn inte laltför högt över våra huvuden är inte ovanlig.

Pelikan2

En och annan får dock en bråd död av någon anledning.

CIMG1942

Även denna fisk med en stor luftblåsa på buken slutade sina dagar i förtid och spolades upp på stranden.

Strandfynd fisk med luftblåsa

Inte minst växtriket bidrar till att göra stranden mera intressant.

Strandfynd knotigt träd

Tur att man har huvudet på rätt ställe eller hur?

Vår första datueringar

Marisol har ständigt något i kikaren. Undrar vad hon ser den här gången.

Pänner musklerna

Jag har starka funderingar på att göra ett seriöst inlägg om religionafrihet nästa gång. Borde igentligen heta Tankefrihet. Vi får väl se om jag törs och har kraft att spänna musklerna samt visa att jag har eller kanske inte har en fungerande hjärna.