Ordspråk so verka hålla!

Ordspråk: “Jaga kärleken och den flyr dig. Fly kärleken och den kommer att förfölja dig”.

Jag har under en lång tid varit ganska dålig på att kontakta mina vänner. Men jag fick ändå en hel del mejl från dom.

Nu när jag skall besöka Sverige inom kort blev jag aktiv och skrev kanske alltför långa mejl till många. Till min förvåning är det enbart mina barn och någon enstaka vän som svarar mig nu. Undrar förstås varför ordspråket stämmer. Har faktiskt själv jagat och flytt tidigare och ordspråket har stämt varje gång.

Kanske har jag för lite tålamod. Jag avvaktar och om du vill veta vad jag gör under tiden så klicka på följande länk “Se mig fulare än någonsin”.

Ok. Det visar sig nog snart vilka som är mina sanna vänner. Jag kommer snart till Sverige i vilket fall som helst.