Äntligen mogen ålder!

Hola!

ålderspensionär

Ja! Då har man äntligen blivit vad det så vackert heter “ålderspensionär”. Visst är svenska språket både vackert och exotiskt.

Vi började dagen med en god frukost hos Marisols far som har ett fint hus ett stenkast från strandpromenaden.

huset

Därefter öppnade jag och tog mig en titt på hans TV som lagt av och fann till min glädje orsaken. Köpte några reservdelar dagen efter och kände en stor tillfredsställelse när TV kom igång igen.

Efter frukosten tog vi oss till en av limas stränder för att sola och bada. Inte bara benen. En av de varmaste dagarna i Lima denna sommar. Låg och funderade på hur det skulle kännas att pulsa i snön hemma i Sverige. Släpte dock tanken ganska snabbt.

fotter

En av de varmaste dagarna i Lima denna sommar.Vi tillbringade 6 timmar vid stranden mestadels under parasoll eller i vattnet. Solbrännan fick sig dock en rejäl påspädning.

Avkoppling

Marisol på väg att ta sig ett nytt dopp i dom salta böljorna.

badar

Ibland rullar det in större vågor mot stranden. Om man inte möter dom rätt kan det gå så här.

vågen

Solnedgången börjar närma sig och vi vandra hem till lägenheten för att duscha och koppla och ha det skönt innan vi tog oss ann kvällslivet i Lima.

Sunset

En middag på Kinarestaurang och några timmar i ett kasino innan vi intog sängen den dagen. Van faktiskt ca 500 kronor den kvällen.